Türkçe Bölümler > İstekler

Program bilgisayarıma yüklü yazıcı alsam birlikte kullanabilir miyim? (Acil)

<< < (2/4) > >>

emre:
Bir de şunu eklemeden geçmeyim. SambaPOS'un belli bir marka ya da model yazıcı ile çalışmak gibi bir şartı yok. Hızı ve stabil çalışması nedeniyle termal yazıcı kesinlikle öneriyoruz ancak siz denemelerinizi herhangi bir yazıcı bağlayıp yapabilirsiniz.

marikoglu:
sakıncası yoksa ben ovebılırmıyım haklı olarak ben 25/04/2012 tarıhı ıtıbarı ıle aktıf olarak restauranımda kulanmaya basladım restaurant!ım bodrumun turgutreıs bendesınde hatırı sayılır bır mekan ( ısa bey gordu ) denıze sıfır aktıf sureklı yogun aynı anda yaklasık 120 kısıye alakart servıs yapıyoruz aksamları bugune kadar hıcbır sorun yasamadım kı ben herkes gıbı sıfırdan herseyı arastırarak cogu zaman emre beyı ve mehmet beyı sınırlendırerek :) ıncıgıne cıncıgıne kadar sorarak cunkı ben sızden daha fazla on yargılıydım teknolojıyı cok seven arastıran bırazda kendımı bılınclı sayabılecek nıtelıkteyım bır dunya program satıcısı ıle gorustum konustum demolar kulandım fıyatlar aldım gel gelelım yuzeysel hersey ıyı ama ıs ayrıntıları sormaya baslayınca olay degısıyor cogundan satan adamın bıle bılgısı yok baskasına sorup donuluyor daha ben programı baa satacak olan kısı tarafından satıcı fırmaya telefonla arayark sordugum soru ıcın muhattap bulamadıklarını bılıyorum . kı daha oncede formda para ıle satılan programlardan bırı ıle ılgılı bır deneyımımı gayrı ıhtıyarı yazdım uzun uzun . o nedenle kulanmaya basladıkca emın olun mubalasız dıyorum baska program kulandıysanız cok daha ıyı anlayacaksınız kulanmadıysanızda kulanma ıhtıyacı duymayacaksınız . bu arada bu tavsıyeyı sızede yapcam ben forum un tamamını sanırım yaklasık 3 defa okudum dum dokumanları vıdeoları . hatta eskı formu bıle okudum okuyun cekınmeyı emın olun bırcok seyle ılgılı fıkır sahıbı olacaksınız fırcok deneyım sıze yol gosterecek nekadar bılgı okadar kolaylık demektır . zor ıs yok bılmedıgınız ıs var bır ısle ılgılı bılgınız yoksa o ıs zordur . umuyorum sıkmadım herkesten ozur dılıyorum ıyı geceler herkese bu arada ardakose arkadasada tesekkur edıyorum ondan da yardım aldım arada yazmassam kendımı kotu hısederım tesekkur ederım ,

Mehmet AKYILDIZ:
Münir; teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın olayı; "zor iş yok bılmediğiniz iş var" özellikle en favori cümle oldu burada.

Bu arada İsa'nın gördüğü  >:( o cennet yerdeki güzel mekanını SambaPOS haritasında da işaretlersen haritada da seni görebileceğiz :)

Buradan herkes için adresi de bir kere daha vereyim: http://forum2.sambapos.org/index.php/topic,1054.0.html

marikoglu:
hemen eklledım unuttum sanmayın senıde emre beyıde beklıyorum umarım katakullıye getırmezsınız .

emre:
Uyuyun artık :)

Soru: Plajda parti verebilir miyiz?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version