Türkçe Bölümler > Yardımlaşma
Otomatik rapor gönderme
Mehmet AKYILDIZ:
Anlaşıldı bu şekilde tesbit edemeyeceğiz, Sizden rica etsem, bilgisayarınızda Belgelerim > SambaPOS2 > dizini içerisinde bulunan apptrace.log dosyasını buradan bizer gönderebilir misiniz?
Onun içinden verdiği hataya bakalım...
Hilmi Hami:
Dosya ekte.
Tüm dosyayı kabul etmedi o yüzden sıkıştırmak zorunda kaldım.
Teşekkürler
emre:
Bağlanmaya çalıştığınız SMTP sunucusu bağlantı talebinizi reddediyor. İlgili ayarları kullanarak normal bir şekilde mail gönderip gönderemediğinizi kontrol edebilir misiniz?
Hilmi Hami:
Ayarlar Gmail ayarları.
Windows live mail de denedim orada sıkıntı yok.
Outgoing Mail (SMTP) Server - Requires TLS
smtp.gmail.com
Port: 465 or 587
Requires SSL: Yes
Requires authentication: Yes
Use same settings as incoming mail server
michelin:
merhabalar .
yeni açtığımız işletmemizde yaklaşık 2 aydır samba pos kullanıyoruz
buradan gördüğüm problemler ve çözümler çerçevesinde kendimize uygun sambayı kurduk fakat bu mail konusunda ufak bir sıkıntım var.
ayarları olması gerektiği gibi ayarladım port tamam kullanıcı adı şifre tamam fakat her seferinde gün sonunda
"server does not support secure connections" uyarısını alıyorum. bunun bir çözümü varmı . mail olarak kendi şirket maillerimizi kullanıyoruz.
bir de raporları alırken bi sorunum var ki sizlerle paylaşmak istiyorum.
gün sonu raporunu gunsonu.xps diye alıyorum . ürün satış raporunu da urunsatis.xps bunlarda herhangibir sorun yok.
benim sorunum bundan sonra başlıyor;
rapor dosyaların sonuna alındığı günün tarihini örn."gunsonu300113.xps" yada artan bir rakam "gunsonu0121.xps"gibi yapma şansımız var mı ? bu sayede bütün gün raporlarının bir yedeği data olarak elde olarak ikincisi gönderilen dosyaları birbirinin üzerine yazma gibi bir sorun ortadan kalkacak.
teşekkürler.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version