Türkçe Bölümler > İstekler

El Terminali yerine cep telefonu

<< < (2/2)

Mehmet AKYILDIZ:
engin bu açıklayıcı güzel bilgiler için çom teşekkür ederim.
Hepsi birbirinden harika detaylı ve güzel bilgilerdi,

Bunlara tek eklemek istediğim konu; Eğer 7" ve üzeri (Ekran çözünürlüğü olarak min.800 X 600 px) bir tablet kullanırsanız, SambaPOS El terminali uygulamasını değil, SambaPOS ana uyguamasını kullanabilme rahatlığına kavuşabilirsiniz.

Eklemek istediğim son konu ise WideFly El terminallerinini 2 önemli özelliği ;
1. Bağlandıkları Wireless Access Point'i ile bağlantısını hiç koparmaz, Uyku durumundan çıktığında Wireless'a her an direk bağlıdır.
2. Ayarları yapıldıktan sonra User Mode denen moda alınarak izinsiz program çalıştıma ve benzeri başka işlemler yapmayı iptal ederek sadece SambaPOS'un çalıştıtılmasını sağlayabilrsiniz.

izzet özer:
Engin3365 çok güzel bir cevap olmuş sanırım bir çok arkadaşımızın işini görecektir bu bilgiler emeğinize sağlık.

ardakose:
dün galaksy note 2 aldım bugun bağlantı sağladım. wifi bağlantısı kullanıldığı zaman çok hızlı ve kullanışlı. ancak 3g üzerinden bağlantı kurduğum zaman mesela evden raporlara bakmak istediğim biraz biraz yawaşlama söz konusu. ama pos olarak kullanılmak istenirse wifi kullanılacağı için çok kullanışlı. bataryası 12 saat dayanıyor. ama bir posa göre daha pahalı ve onun kadar verimli olabileceğini sanmıyorum.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version