Türkçe Bölümler > İstekler
Belirli tutarın altında sipariş almamak
michelin:
merhabalar.
paket serviste belirli bir tutarın altında sipariş göndermek istemiyorum .
bunun için ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim .
teşekkürler.
ardakose:
sipariş alıp almamak sizin elinizde sadece posu kullanan kişiye uyarı gösterebilirsiniz. öncelikle bir eylejm ekleyin adını minimum tutar yapın. eylem tipi olarak mesaj göster yada popup göster seçebilirsiniz. alt bölümlerde göstermek istediğiniz mesajı yazın ve kaydedin. minimum sipariş tutarı 5 tl gibi bi hatırlatma metni yazabilirsiniz. birde kural ekleyin kural adını minimum tutar yapabilirsiniz. olay adı olarak adisyon tutarı değişti seçin belge toplamı < 5 yapın. daha sonra eylem olarak önceki eklediğiniz eylemi seçin tahminimce olması gerekir. kendim yapıp denemedim. selametle.
Mehmet AKYILDIZ:
Bravo Arda :)
ardakose:
Teşekkürler abi=)
michelin:
biliyorum siparişi almamak çözüm; geri çeviriyoruz da "ricaları kıramamak" olayı had safhada .bunu engellemek için bir önlem olmasını istedim.
sadece pop up olayı es geçilebilecek bir durum adisyon açmaması/kaydetmemesi ve yazdırmamasını da düşünebiliriz ...
yani kullanıcıyı caydırıcı bir etken olması lazım .
ya da ...
sizin de bahsettiğiniz gibi tanımlanan kural yada eylem 5 tl altındaki adisyonları gün sonu raporlarında gösterebilirmiyiz. (mesajı yazarken aklıma geldi...)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version