Türkçe Bölümler > İstekler
Belirli tutarın altında sipariş almamak
ardakose:
ben düşük miktarlarda sipariş olursa müşteriye belirtiyorum bu tutardaki siparişi çıkarmam mümkün değil ancak 10 tl lik sipariş verirseniz çıkarabilirim ancak aceleniz yoksa bulunduğunuz bölgeye sipariş çıkarsa onla birlikte gönderebilirim diyorum. kabul ederse siparişi alıp bekletiyorum etmezse iptal ediliyor. genelde süre soruyorlar bu konuda garanti veremeyeceğimi sölüyorum belki hiç çıkmaz belki 5 dk sonra çıkar diyorum. ama 1 saate en geç çıkmasa bile gönderirim diyorum bu şekilde bu sorunu aşmaya çalısıyorum.
michelin:
arda bey,
çözüm hoşuma gitti, ama burada müşteri 9 dakikada 4 tane yarım ekmek tostun pişmesini bekleyemiyorlar ki ...
çok müşteri ile bu şekilde telefonda münakaşa etmişimdir.
hele bulunduğum caddenin civarındaki esnaf . "karşınızdayım neden gelmiyor siparişim" diyor. sıra ile gönderiyorum rut'a göre gönderiyorum diyorum ama yok , nafile . telefonu kapatır kapatmaz siparişin elinde olması lazım.
uygulayalım bakalım bir çözüm olacak mı.
emre:
Aslında bunun en güzel yolu alakartdaki kuver/garsoniye olayını paket servise uygulamak. Yabancı kullanıcılarda bazen şunu görüyorum. Mesela sipariş başı $2 servis ücreti var. $10 üzerinde siparişler için ya da sürekli müşteriler için servis ücreti alınmıyor. "Gel al servis" yaparlarsa yani karşı dükkandaki adam gelip siparişini kendi alırsa yine ücret alınmıyor. Tabii bizde böyle bir alışkanlık yok ama klasik "bilgisayara geçtik böyle oldu" bahanesi ile düşük sipariş verenlere uygulanabilir belki :)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version