Türkçe Bölümler > Yardımlaşma

SambaPOS V3 ile SOAP

(1/4) > >>

ozcan99:
SambaPOS V3'te SOAP Client.
1. SambaPOS V3  te Timer üzerinden Siparis alip Thermal yaziciya göndermek yada Saticiyi haberdar etmek
SambaPOS V3 yazilimi ile mümkünmü?

Örnegin: belirli zaman araliklari ile SambaPOS V3 Online Siparislere bakacak varsa alacak,
alinmis siparis olarak sisteme girecek ve bu arada saticiyida haberdar edecek,
Sistem tarafindan taninan müsterilerde siparisi Thermal yazicidan kendisi basacak.

Sistemi ben belirli bir yere kadar getirdim, buradan sonrasinda yukaridaki sorumu cevaplarsaniz memnun olurum.

Saygilarimla
Özcan Kocatürk

emre:
Özcan selamlar. "Timer üzerinden sipariş alıp thermal yazıcıya göndermek" ne demek? Gerçekten birşey anlamadım.

ardakose:
Örnekte bahsetmiş arkadaş emre bey. Timerdan kastı online sipariş sitesi datasının belirli aralıklarla kontrol edilmesi cronjob gibi bişi sanırım.

ozcan99:
Selamlar,
evet aynen CronJob, ben kendim su an bir Online Siparis Sisteminin
SOAP Serverine karsilik olarak C#ta SOAP Client(GPL) yazdim bu yazilimi SambaPOS 'a Entegre etmeyi düsünüyorum.

SambaPos hic kullanmadim.

CMS(GPL) -> Web Shop(GPL) -> SOAP Server (GPL) <-> SOAP Client ( SambaPOS Modul -Web dogrudan GPL,  Yemek Sepeti, Lieferservice vb. Enterpreise Lisans) -> SambaPOS SOAP Server(GPL) -> SambaPOS(GPL).

Obje bazinda bütün Online Siparisleri SambaPos'un icine getiriyorum, siparisin sanki Satici vermis gibi sisteme otomatik girilmesi cok uzak görünmüyor.

Kücük bir Örnek C#

Saygilarimla
Özcan Kocatürk

emre:
Selamlar. Bu GPL olarak yazdığınız şeyler nedir? Açık kaynak mı bu proje? Kullanıcılarımız indirip kurabilirler mi?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version