Türkçe Bölümler > Yardımlaşma

SambaPOS V3 ile SOAP

<< < (3/4) > >>

ozcan99:
Selam zipzip,
sunu söyleyebilirim Android app olan bir sistemde SOAP(Web Service) alamadigini hic düsünemiyorum, belkide XML dedigin Webservice XML dosyasidir.
varmi elinde .

Söyle bir durum daha var , cogu kisi bunlara artik Provision ödemek istemiyor ve kendi sayfalarina gecmek istiyorlar.
Komplet bir Sistem onlara iyi bir alternatif olabilir.

Bazi Workflow sistemleri var mesela bu senin dedigin dosyalari aliyor ve SOAP Web Service olarak tekrar sunuyor.(cloverETL, Bonitasoft,SOPERA, Unibit)
Biz kendimizde yapabilir oda sorun olmaz, burada önemli olan Saticilara Komplex Teknik is düsmeyecek.

VirtueMart ben kullaniyorum SOAP Modulu var, Magentoda var, Oxid bilmiyorum Shopware de yapilabilinir
XT-Commerce ve OScommerce icin SOAP Serve var( Parali)
OpenCart 'da var sanirim ( Modul Webservice Statistic)

Bana XML dosyasini gönderebilirmisin, sora bilirmisin Webservice (WSDL) dosyalari varsa gönderebilirlermi yada linkleri?

Ben ilk etapta SambaPos'u baglamak istiyorum ikinci etapta belki SambaPos icinde SOAP Server düsünülebilinir.
Yukarida Söyledigim Workflow sistemleri ile Bir bütün olusturulabilir.

Saygilarimla

marikoglu:
emre bey mehmet bey sanırım artık yenı arkadaslar dısardan sambaPOS ' gelısım surecınde kulanıcı ıhtıyacları yonunde daha cok yardımcı ve fıkır verecekler . hayırlısı ıle v3 tamamlanırsa sanırım bırcok arkadasımızın guzel fıkırlerı var hepınızın elıne saglık allah kolaylık versın

zipzip:

--- Quote from: ozcan99 on February 16, 2013, 03:50:02 am ---Selam zipzip,
sunu söyleyebilirim Android app olan bir sistemde SOAP(Web Service) alamadigini hic düsünemiyorum, belkide XML dedigin Webservice XML dosyasidir.
varmi elinde .

Söyle bir durum daha var , cogu kisi bunlara artik Provision ödemek istemiyor ve kendi sayfalarina gecmek istiyorlar.
Komplet bir Sistem onlara iyi bir alternatif olabilir.

Bazi Workflow sistemleri var mesela bu senin dedigin dosyalari aliyor ve SOAP Web Service olarak tekrar sunuyor.(cloverETL, Bonitasoft,SOPERA, Unibit)
Biz kendimizde yapabilir oda sorun olmaz, burada önemli olan Saticilara Komplex Teknik is düsmeyecek.

VirtueMart ben kullaniyorum SOAP Modulu var, Magentoda var, Oxid bilmiyorum Shopware de yapilabilinir
XT-Commerce ve OScommerce icin SOAP Serve var( Parali)
OpenCart 'da var sanirim ( Modul Webservice Statistic)

Bana XML dosyasini gönderebilirmisin, sora bilirmisin Webservice (WSDL) dosyalari varsa gönderebilirlermi yada linkleri?

Ben ilk etapta SambaPos'u baglamak istiyorum ikinci etapta belki SambaPos icinde SOAP Server düsünülebilinir.
Yukarida Söyledigim Workflow sistemleri ile Bir bütün olusturulabilir.

Saygilarimla

--- End quote ---

Slm Ozcan

tabiki yollayabilirim xml dosyasini
bana mailini at pm olabilir sana dosyayi yollayayim bu dosyada nasil kurulacagini gorursunuz

Saygilarimla

zipzip:
SambaPosun icine ayri bir api olarak SOAP Server kurulabilirse cok guzel olur

ozcan99:
Selamlar Zipzip,

Senin Kullandigin Web shoplarda Minus Plus Optsiyonu varmi?
Yani Pizza Thunfisch siparisi Thunfisch cikacak Oliven ve bir Käse daha girecek
Bu salatalarda da olabiliyor, soslar degisiyor.

VirtueMart ve SambaPos bu sistemi yapabiliyorlar.

Saygilar
Özcan Kocatürk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version