Türkçe Bölümler > Yardımlaşma

SambaPOS V3 ile SOAP

<< < (2/4) > >>

ozcan99:
Selamlar Emre,
evet  GPL=GNU Public License tabiki herkes indirip kurabilir.
Size SambaPos Strukturu altinda sisteme nasil Entegre edebilecegimi sormustum.

-CMS =Content Manegment System , Typo3, Drupal, Joomla, Wordpress vb....
-Webshop=Magento, xt-Commerce, Oxid vb....
-SOAP Server herbirinde(Web Shop Systemlerinde) genelde  SOAP var.
-Birtane GPL altinda olan WebShop icin ben kendim SOAP Client hazirladim.

Benim Kullandiklarim.
-Joomla(CMS)
-VirtueMart WebShop
-VM_SOA  SOAP Server(Joomla Modul)
-VirtueMart SOAP Client kendim yazdim, GPL olarak yayinlayabilirim.
-Devamindada bir POS'a entegre etmek istiyorum, aslinda bu Sistem GreenPOS ta entegre olarak var, Openbravo ERP sisteminin bir POS Clienti
Ben SambaPOS 'a entegre etmek istiyorum, SambaPOS kullanicilar icin kolay bis POS sistemi.
Hic bir sekilde Modifiye edilmemis bir sisteme http://pizza.kocatuerk.de buradan bakabilirsiniz.

Saygilarimla
Özcan Kocatürk

zipzip:
Bunu enegre edebilirsek bende yardimci olabilirim

Birde forumda ayri bir bolum yapilsa v3 ciktiginda Extentions veya Api bolumleri olarak ozman herkez gelistirdiklerini yukleye ve herkez bunlari indirebilir ve Sambapos program daha genis kitleye ulasabilir ve sambapos gelistiricileri sadece programla ilgili zaman harcar

saygilarimla

ozcan99:
Selamlar,
Online Siparisi SOAP üzerinden , SambaPos icine alabildim.
zipzip ne gibi yardimci olabilirsin?

emre:
Süper olmuş tebrikler! Çok heyecan verici.
Şu aralar bütün zamanımı V3 aldığı için konuya tam dahil olamadım ama çok kısa zaman içinde aranıza katılacağım.

zipzip:
Slm ozcan
benim yardimci olacagim konu web uzerine
bu opensourcelere sana yardimci olabilirim
Opencart
oscommerce
zencart gibi herturlu yardim yapabilirim
Senin yapmis oldugun insanlarin kendi sitesi icin cok guzel ama sorun bundan sonra basliyor
senin de bildigin gibi almanya hollanda belcika danimarka fransa gibi yerlerde bu islerle ugrasanlar cok degisik systemlerle calismak zorunda kaliyorlar
altaki bazi online siparis siteleri hepside degisik sekilde calisiyorlar
Thuisbezorgd.nl
Pizza.be
Lieferservice.de
Lieferservice.at
Lieferservice.ch
Takeaway.com
Pizza.fr
Lieferservice.at
Pizza.dk
Pizza.lu
justeat.nl
yemeksepeti.com

bu yuzden  senin yaptigini bunlara entegre etmek cok zor cunku bazilari xml , html , text ve mail veya fax uzerinden yolluyorlar bu sirketler ben cok konustum bunlarlan ama hicbir sekilde yardimci olmuyorlar siparisinizi bu sekilde alabilirsiniz deyip isin icinden cikiyorlar.

ben sahsen kendim bu sorunu soyle halletim

siparis hangi siteden veya online siparis sitelerinden gelirse gelsin hepsi bir ozel siparis mailine geliyor
bilgisayarda yuklu olan program bu maili her dakika kontrol ediyor eger yeni mail varsa bunu direct yaziciya cikartiyor ve harddiske bir copyasini sakliyor

tabiki hepsini sambaposta yaptirabilsek cok guzel olur

sahsen benim fikrim insanlarin kendi sitesinden gelenleri sambapos alsin digerlerini baska bir api ile alip sambapostaki yaziciya aktarsin boylece problemlerin % 90 hallolmus olur

Saygilarimla

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version