merhabalar bırkac sey sormak ıstıyorum eger cevaplarsanız cok sevınırım . bodrum turgutreiste
www.monalisa.com.tr monalisa restaurantı ısletıyorum .
1.) el termınallerı ıle ılgılı soru sormak ıstıyorum oncelıkle . androıd , ios windows mobil vestegı mevcutmudur . yoksa bır uzak masa ustu programı ılemı baglantı kuruluyor
2.) yemeklere ozelık ekle secenegı mevcuttu afakı soruyorum bunu bonfıle sıparısı var sıparısı aldık hemen ozelık geldı az orta ve ıyı pısmıs seklınde burda sectık orta dedık ama sonra yenı bır ozellık gelmesını ıztıyorum uzerınde degıl yanında olsun sosu gıbı bu mumkun mudur
3.)evımden ıse gıtmedıgın gunler ıslerın nasıl gıttı konusunda bılgı almak ıstersem uzaktan baglanıp bunu yapmam mumkunmudur mumkunse nasıldır yada hangı programla yapılabılınıyor .
4.)yemeklerle ılgılı receteler olusturulabılınıyormu .( mesela karnıyarık yapımında 1 adet patlıcan 50 gr domates 35 gr kıyma vs gıbı yıl sonunda rapor alındıgında yada ay sonunda 35 adet karnıyarık satıldı bunun 35 adet yaklasık 15 kg patlıcan 3000 gr kıyma 1500 gr domates gıtmıstır dıye bır raporlama varmıdır .
5.)stok gırdısı mevcutdur mesela gırdıgımız petrus bır sarabın 15 adet gırdısını yapıp daha sonra ozellık atayıp 3 adet kaldıgında merkez operatora uyarı yolayıp sıparıs vermesı gerektıgını hatırlatıyormu ve urun bıtınce sıparıs vermeye calıstıgınızda bu urun stokta yoktur dıye bılıyormu .
6.)mesela sızler yenı bır guncelleme yayınladıgınızda bunu nasıl yukluyoruz sıztemde herhangı bır kayıp soz kunusumudur .
7.)program kendını yedekleyebılıyormu bellırlı aralıklarla ( mesela kendınız ayrlıyorsunuz 1 saat aralıgı ıle yada gun basında yada gun sonunda bellı bır yere yedekleme yapabılıyormu acaba .
cok soru sordum sanırım ama lutfen mazur gorun cunkı sıstemınızı kulanmayı planlıyoruz o nedenle eksılerını artılarını bılmek gerekıyor .