Türkçe Bölümler > Yardımlaşma
Pişirme bedelinin fiyata eklenmesi
Burak:
Merhaba,
ilginize teşekkürler. Mehmet Bey'in yöntemini uyguladım. Her siparişte iki tuşa fazladan basmadan yapabilirmiyim diye düşünmüştüm. Stok girişi için ecxel listesinden otomatik sql oluşturup import ettim, sorun görünmüyor. İsteyenler olursa tabloyu ve yöntemi paylaşabilirim.
Tek kalem üründen reçete oluşturmanın kolay bir yolunu bulmamız gerek sanırım. Bu kısımda çok zaman kaybettim. Çiğ balık satışı için stoğa eklediğim her ürünü reçeteye bire bir girmem gerekti.
İyi çalışmalar.
marikoglu:
burak bey sorununuzu cozmus olmanıza sevındım mumkunse yontemı bızlerle paylasırsanız ıhtıyac duyan arkadaslar sızın yontemı ornek alarak kendılerıne uygun seyler hazırlaya bılırler sımdıden tesekkur ederım
Burak:
Örnek excel dosyası ektedir. Gerekli bilgileri girdikten sonra F sütununu son kaydın hizasına kadar aşağıya doğru uzatıp kopyalayın. SQL Server Management Studio ile veri tabanına bağlanın, Databases, SambaData2, Tables, InventoryItems tıklayın. Sol üstten New Query tıklanınca ortada yeni bir sql penceresi açılır. Excel'den kopyaladığınız sütünü buraya yapıştırın. "! Execute" düğmesini tıklayın.
Kolay gelsin.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version