Türkçe Bölümler > Yardımlaşma
Mutfak adisyonunda yemeklerin yapilma sirasina gore bolunmesi
Cem:
Evet marikoglu (hocam isim neydi senin, boyle cok dallas gibi olduk; sayin marikoglu, sevgili hepyucel seklinde :D , ben cem buarada :) )
Neyse konuya doneyim, dedigin dogrudur, verdigin senaryodaki durum zaten cokca karsilastigimiz bi durum. Bu gibi durumlarla karsilastigimizda http://www.sambapos.org/docs/doku.php/tr/tips/bir_kerede_toplu_siparis_alip_gruplandirarak_mutfaga_gonderme_ve_ayri_ayri_marslama linki yardimiyla olusturdugumuz 'bolumler' cok isimize yariyo. Ama oncelikle her urunun bolumu tanimli olsa, sadece eger senaryoda soyledigin gibi sapmalarda bu 'bolumler' adisyon etiketini kullansak diyorum.
Aslinda isin asli su, sambapos ile tanisali henuz 1 hafta 10gun oldu. Henuz programi ogrenme asamasindayim. Halen kullanmakta oldugumuz programin aliskin oldugum ozelliklerini sambapos da da uygulayabilirmiyim onu deniyorum. Yukarida anlattigim ozellik de bunlardan biri. Ozelllikle buyuk ve herkesin hem onyemek hem anayemek yedigi gruplarda siparisin el terminaline seri bi sekilde girilmesine yariyor.
gorusmek uzere
marikoglu:
cem tanıstıgımıza memnun oldum benımde adım ( Münir ARIKOĞLU ) kulanıcı adımda adımın soyadımın kısaltımıdır . zıra dedıgım gıbı sordugun soru bıraz uzmalık sorusu emınım emre beyle mehmet bey konuya yakın zamanda cevap yazacaklardır .
Cem:
Tesekkurler Munir,
Emre ve/veya Mehmet Bey'den gelecek haberleri bekliyorum...
Cem:
Emre ve Mehmet arkadaslar. Yukarida bahsettigimiz gibi urunlere onceden sabit bolum tanimlayip gerektigi zamanda 'bolumler' adisyon etiketi ile bunu degistirmek mumkun mu?
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version