Türkçe Bölümler > Yardımlaşma

Yazici netwok ag sorunu

<< < (2/3) > >>

akadir:
Hiç böyle birşey yaşamadım.son çare olarak tamamen kaldırı baştan kurmadan önce 2.pcde kaldırıp önce birinci pcde kullanılır hale getirebilirsen belki sorunun kaynağını bulabilirsin.en baştan kurmakda çok vakit almaz.   

captain_farrell:

--- Quote from: akadir on June 03, 2013, 10:22:46 am ---Hiç böyle birşey yaşamadım.son çare olarak tamamen kaldırı baştan kurmadan önce 2.pcde kaldırıp önce birinci pcde kullanılır hale getirebilirsen belki sorunun kaynağını bulabilirsin.en baştan kurmakda çok vakit almaz.

--- End quote ---

bugun ikisinede windowsu yeniden kuracagim gercekten cok sacma bir hata bagli oldugu bilgisayarda calissa digerinde calismasa ben hata yaptim derdim ama tam tersi olunca sacma oluyor biraz.bugun yeniden kuracagim ikisinede sistemi bakalim duzelecek mi.

Tesekkurler

captain_farrell:
windows uda yeniden kurdum yine ayni sorun.en garibi ise daha once burda hersey calisiyordu olmasi gerektigi gibi simdi ise calismiyor bende gecici cozum icin ikisinede database kurdum 2 adet bagli oldugu yazicidan normal calisiyor , 2. makineyede 1.makinedeki yazicilari ag paylasimlarindan kurdum suan calisiyor ama tek sorun ikisininde database i kendinde oldugu icin birbirlerinin siparislerini gormuyorlar malesef

akadir:
2. makinayı rdp ile 1. makinaya bağlasanız daha iyi olmazmı ? aynı veri tabanını kullanmış olursunuz.

marikoglu:
akadir kardes bırınde 1. bılgısayara exra yukve ıslem hacmı kazandırırsın ama sql baglantısı oldugnda bu mınumum derecede olur ve ana makınede bır perfnmas guc ve ıslemler sırasında takılma sorunu yasatmaz .

yınede ıllaha rdp ıle olmaz mı dıyorsan tabı bu tamamen kısısel tercıhın olur ve olur .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version