Türkçe Bölümler > İstekler

Abone Talepleri Tanımlama

<< < (2/3) > >>

emre:
Selamlar. 2.86 sürümünde bahsettiğim değişikliği yaptım. Fiyat değiştirme Eylem Tipi olarak "Son Satırın Fiyat Etiketini Değiştir" yerine " Satırın Fiyat Etiketini Değiştir" kullanın ve Porsiyon değiştirildiğinde kuralında eğer Adisyon Abone olarak etiketli ise (Adisyon Etiketi ? Abone) Etiket değiştirme eylemini çağırın.

akderya:
Merhaba,
Bağsettiğiniz değişlikleri yaptım sonuç ayni herhangi bir değişiklik olmadı yine tam porsiyonlarda fiyat değişimini yaptırmadı düzeltmem gereken ne olabilir ?
Tşk.
iyi çalışmalar

emre:
Selamlar, yaptığınız ayar ile ilgili daha detaylı bilgi verebilirseniz nereyi düzeltmeniz gerektiğini daha iyi anlayabiliriz. Teşekkürler.

akderya:
Yukarıda bağsettiğiniz ilk yardım (ilk gönderiminiz : Ocak 14, 2012) yazdığınız düzeltmeler zaten orada sizin  gördüğünüz noksanları da (düzenltme mesajınız : Şubat 08, 2012) düzenledim ve sonuç ayni  Yapılan değişiklik (Fiyat değiştirme Eylem Tipi olarak "Son Satırın Fiyat Etiketini Değiştir" yerine " Satırın Fiyat Etiketini Değiştir")
Saygılarımla

emre:
Açıklamanız için teşekkürler. Ben sizden sadece "x y işlemlerini yaptım" şeklinde nasıl ayarladığınızı söylemenizi rica ettim. Eğer siz ne işlem yaptığınızı söylemezseniz ben sizin neyi eksik yaptığınızı bilemem. Size yardımcı olabilmek için ya en baştan yapılması gereken işlemleri anlatmam gerekir ya da adım adım şunu yaptınız mı? bunu yaptınız mı? diye sormam gerekir... Vakit kaybederiz.

--- Quote ---Yapılan değişiklik (Fiyat değiştirme Eylem Tipi olarak "Son Satırın Fiyat Etiketini Değiştir" yerine " Satırın Fiyat Etiketini Değiştir")

--- End quote ---

Eğer yaptığınız değişiklik sadece "Satır Eklendiğinde" çalışan Eylemin tipini "Satırın Fiyat Etiketini Değiştir" şeklinde değiştirmek ise bu yeterli değil. Bu sadece yeni satır eklediğinde çalışacak olan eylem. Aynı eylemi bir de "Porsiyon Seçildiğinde" çalışacak yeni bir kural ekleyerek çağıracaksınız ki satır eklendiğinde çalışan özellik porsiyon değiştirildiğinde de çalışsın. Yani ek olarak yeni bir kural ekleyeceksiniz, olay tipi porsiyon seçildiğinde olacak, adisyon etiketi kontrolünü yapacaksanız ve eylem olarak da "fiyat etiketini değiştirmek" için açtığınız eylemi çağıracaksınız.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version