Türkçe Bölümler > Yardımlaşma

exception has been thrown by the target of an invocation

<< < (2/2)

oknkmn:
data source=ppc-Bilgisayar; User ID=sa; Password=samba.1234;    yerel ayarlarım

akadir:
ağı paylaştırdığın modeme kiosku direk bağlayarak deneyin. arada a.p olmadan be kablo ile . eğer bağlanırsa veri tabanı ayarları ve ana makina - client ağ ayarları tamamdır. yok bağlanmassa 2 ihtimal var
1)veri tabanı ayarlarında(başka pc bağlanabiliryorsa bu ihtimali elersiniz) yada ağ ayarlarında hata vardır. win 7 hp bilgisayarlar arası ortak bir ağ kurulum istemiyor modem ip si almış her aygıt ağa direk eklenebiliyor. win7 ultimate bir kere denk geldim bir ev ağı kurana kadar terminallerdeki yazıcıları ağa ekleyemedim. pc leri eklemede bir sorun yoktu.
2)bağlantı noktası arızası olabilir. kablonun bağlandığı eternet portu yada kablosuz bağlantıda kullanalan wifi aygıtı gibi. bunuda modeme kiosku direk kablo ile bağlayarak sonra pink atarak test edersiniz.pink  için dos kipini açıp satıra ping pc ipsini yazın .test sonuçlarına göre pcnin ağda olup olmadığını ne derece verimli olduğunu anlarsınız.

oknkmn:
evet cmd de servera ping attıgımda bazen cevap alamıyorum sorun büyük ihtimal modemden kaynaklı değiştirip denicem yardım için teşekkürler

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version