Türkçe Bölümler > Yardımlaşma
SambaPOS Forumları Yenilendi
Mehmet AKYILDIZ:
merhaba arkadaşlar,
Kısa süreli bir iş gezisi nedeniyle 24 saat forumdan uzak kaldık, fena karışmış ortalık,
verdiğimiz geçici yokluktan, bize işletmesinin fotograflarını tüm isteklerimize rağmen göndermeyen arkadaşlarımız sorumludur. :)
Not:
(evet biz daha bi şevkle çalışalım daha bi çok verimli işler üretelim diye sizin işletmelerinizin de SambaPos'lu fotograflarını istiyoruz. bu fotograflar bizi ateşleyen yegane güç. Fotoğraflarınızı bana mehmet@sambapos.org a gönderebilirsiniz. )
tekrar ve ebediyen merhaba.......
marikoglu:
COK YAKINDA BENDE INSALLAH YOLARIM SIZLERE . FAKAT BEN KIZLARIN GELMESINI BEKLIYORUM RESIMLER BOS CIKMASIN DIYE ;)
BU ARADA MEHMET BEY BENIMDE BIR IKI SORUM VARDI AMA BIR ARA ONLARIDA CVPLAMANIZ MUMKUNMUDUR ACABA .
Mehmet AKYILDIZ:
Bizi motive eden fotoğraf standardını tekrar açıklama ihtiyacı hissettim şimdi, biz fotoğraf karesinin içerisinde SambaPOS ekranı ve yanında sizin işletmenizin görüntülerinin olduğu fotoğraflardan motive oluyor, mutlu oluyoruz. :) Bu bizim için yaterli.
Sizin SambaPOS kullanan işletmenizin forografları boş olmaz hiç bir zaman merak etmeyin. :)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version