Türkçe Bölümler > Yardımlaşma
% 10 garsonıye
marikoglu:
evet acaba % 10 garsonıye her masaya stardart olarak toplam adısyon tutarına eklenebılırmı yanı 100 tl hesap 10 tl garsonıye toplam 110 oluyor yada 99 + 9,9 = 108,9 gıbı bu mumkun muduru acaba
bırde mesela bazı extralara fıyat ekleye bılıyormuyuz acaba . sole orneklendırıyım afakı hamburger 9 tl yanına ayrı degıl cıps eklesek 2 tl yada ektra peynır 1 tl gıbı eklemeler yapılabılınıyormu yanı salataya peynır 1 tl gıbı
bole bırsey mumkun mudur acaba
emre:
Yönetim > Ürünler > Hizmet Şablonları listesini açıyoruz, yeni şablon ekliyoruz. Garsoniye olarak isimlendirelim. Hesaplama metodu Adisyon tutarından oranla, Oran 10 olacak.
Ayarlar > Departmanlar listesini açalım, hangi departmanda garsoniye uygulayacaksak o departmanı açalım, Hizmet şablonları listesine "Garsoniye" ekleyelim.
Ayarlar > Yazdırma Şablonları > Adisyon Şablonu'nu açıp Alt Başlık Şablonu içine {SERVICE DETAILS} değerini ekleyerek Garsoniye tutarını yazdırabiliriz.
emre:
Herhangi bir satırı seçip "Ekstra Özellik" düğmesine basarak istediğimiz fiyatı açıklamasıyla özellik gibi ekleyebiliriz.
marikoglu:
Tesekkur ederım sanırım basardım . tesekkur ederım emre bey 10 tamam dır . ekstra yıda hallettım .
emre:
Tebrikler! :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version