Türkçe Bölümler > Yardımlaşma

Geliştirilmiş Özellik Grupları

<< < (2/2)

TheFanz:
Sambapos bildiginiz bir derya, cinliler burada bayildilar fakat ben yeterli kalamiyorum hem teknik anlamda hemde kurulum anlaminda yetisemiyorum artik , gorenler istiyor gorenler istiyor.. Bu sefer bir suru yeni ozellikler isteyen oluyor bunlarin hepsi sambaposta mevcut fakat ben okul yogunlugumdan dolayida pek inceleyip vakif olamiyorum, bu nedenle sikintilar yasayabiliyorum..
Surekli sizleri aramaktanda utaniyorum artik :) Fakat Allah razi olsun hic bikmadan yardim ediyorsunuz.

Benim sorum Su anda hep 2.83 surumunu kullaniyorum, musterilerimin eski bilgilerini kaybetmeden nasil yeni surume gecerim ?? Direk eski surumu uninstall yapip yeni surumu install yapip dbyi baglamam yetermi yoksa yeniden herseyi bastanmi almam gerek ??

ardakose:
Ben direk sambaposu ve mesaj serverı kapatıp üzerine kuruyorum bir sorun yaşamadım. Ama bende merak ettim şimdi acaba yanlış mı yapıyorum=)

emre:

--- Quote from: ardakose on April 03, 2012, 02:48:25 am ---Ben direk sambaposu ve mesaj serverı kapatıp üzerine kuruyorum bir sorun yaşamadım. Ama bende merak ettim şimdi acaba yanlış mı yapıyorum=)

--- End quote ---

Doğru yapıyorsunuz. Biz güncelleştirme sırasında çıkabilecek her tür durumu hesap etmeye çalışıyoruz ama tabiiki bu tür işlemler öncesinde yedek almak en doğrusu.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version