Türkçe Bölümler > İstekler

2-3 Tane mutfak adisyonu bastırılması.

(1/3) > >>

TheFanz:
Merhabalar,

Bizim restorantımızdaki en büyük sorunlardan biriside elemanların Çin'li ustamızın ise Türk olması .. Aradaki iletişimsizlik başımızı çok ağrıtıyor..

Bu sebepten dolayı panelden garson sipariş girince hem kasa tarafından hem mutfak tarafından aynı anda mutfak adisyonu çıkmasını istiyoruz.. Böyle birşey mümkün olabilirmi acaba ? Olursa nasıl olur ? bir türlü beceremedim .. Mesela bir tanesinide masaya bırakmak için istesek, kasanın oradan 2 tane , mutfaktan 1 tane çıksa diyoruz ama beceremiyoruz ..

Yardımcı olursanız sevinirim..

marikoglu:
emre bey sanırım bu konuyu cozebılır dıye dusunuyorum .

bu arada bende bırsey sorayım mesela mutfak fısı cıktı ama mutfak yogunluktan fısı kaybettı tekrar yazdırma sansımız varmıdır varsa nasıl yaparız tesekkur ederım

TheFanz:

--- Quote from: marikoglu on April 08, 2012, 11:16:06 am ---emre bey sanırım bu konuyu cozebılır dıye dusunuyorum .

bu arada bende bırsey sorayım mesela mutfak fısı cıktı ama mutfak yogunluktan fısı kaybettı tekrar yazdırma sansımız varmıdır varsa nasıl yaparız tesekkur ederım

--- End quote ---

Evet evet ayni sorun bendede var .. fis cok kaybediliyor :(

marikoglu:
TheFanz kardes emre mehmet yada isa kardes gorup bugun ıkımızede cevap yazarlar endısellenme fark edılmemıstır yoksa tum soru ve sorunları en kısa surede cozuyorlar .

TheFanz:
Biliyorum abi sikinti yok merakla bekliyorum :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version