Türkçe Bölümler > Yardımlaşma
Vertabanı versiyon numarası
FeLLoW:
merhaba samba pos 2.93 te alınan yedeği 2.95 te açamıyorum. Veri tabanı versiyonunu kontrol edin diye hata alıyorum. sql compact yedeği. nasıl açabilirim ? zira tek tek menüleri tekrar girmem gerekiyor yoksa ..
marikoglu:
kardes aldıgın yedegı nerde kulanacaksın compaktamı tam olarak ne yaptıgını ve ne yapmak ıstedıgını yazarsan en azından burdakı arkadaslar sana cok daha hızlı ve tek bır defada yardımcı olmaya calısırlar o nedenle sana sımdı soracaklar benım sordugumu ne yaptın ve ne yapmaya calısıyorsun . bence bırazdaha acık bır sekılde yazarsan sorununu sada dedıgım gıbı cok daha hızlı cevap verecektırler . hatta belkı bızımde yasadıgımız daha once ve onların yardımı ıle cozum buldugumuz sorunlarda olabılır bızde en azından kucukte olsa katkıda bulunup deneyımlerden edındıgımız kucuk ıpucları verebılırız belkı kolay gelsın sımdılık .
FeLLoW:
daha ne kadar açabilirimki . Sambapos 2.93 kullanırken almış olduğum sambadata dosyasını , sambapos 2.95 te açmaya çalışıyorum. şifre giriş ekranında şifremi girdikten sonra Veri tabanı versiyon numarasını kontrol edin diye bir hata alıyorum. Yani 2.93 ten 2.95 e geçiş işlemini soruyorum
marikoglu:
kac makıne kulanıyorsunuz bu ısyerınde acaba eger bırden fazla ıse hepsının versıyonlarının aynı olmasına dıkat edın . olmadı programı bence bu tamamaen benım fıkrım tekrar kurup 2,95 te yedeklerını sanırım belgerımın ıcıne atıyor o nedenle c: ıcıne koyuyorsanız gormuyordur . aklıma sımdılık bunlar gelıyor .
bosonmez:
Önce veritabanını geri yükledikten sonra (restore), sambapos 2.95 i yeniden kurunuz. Yanılmıyorsam düzelecektir.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version