Türkçe Bölümler > Genel Tartışma

Durum Güncellemesi

(1/3) > >>

emre:
SambaPOS açık kaynak kodlu geliştirilen bir restoran pos projesi olarak sektöre birçok yenilik getirdi. Diğer programlardan farklı olarak biz kullandıkları sisteme daha iyi hakim olmak ve kendi fikirlerini pos sistemlerinde kolayca uygulayabilmek isteyen kullanıcı kitlesini hedefledik. En temel özellikler dışında adisyon etiketleme, eylem ve kural, tetikleyiciler gibi yenilikler getirerek sektör için düşündüğümüz fikirleri paylaşmak istedik ve inanıyorum bu özellikler çok beğenildi. Dünyanın her yerinden çok olumlu yorumlar aldık.

SambaPOS projesini açık kaynak olarak yayınlamaya karar verdiğim zamanlarda açık kaynak proje geliştirme konusunda hiç deneyim sahibi değildim. Elbette yapmadan öğrenmek mümkün değil ancak öğrendiğim şeyler içinde en önemlisi hem program geliştirmek hem de kullanıcılara destek olmaya çalışmak gerçekten çok zor bir iş. Allahtan şanslıyım çünkü dostlarımız birçok konuda destek oldular. Bizlere destek olan tüm dostlarımıza buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum çünkü onların desteği olmasa V2 sürümünü bu günkü hale getirmemiz mümkün olmayacaktı.

Elbette V2 sürümüne birçok yenilik ekliyor olmamız V3 sürümünü biraz geciktirdi ancak V3 sürümünün geliştirilmesi halen devam ediyor. Şu sıralar tüm zamanımı V3 sürümünü geliştirmek için harcıyorum ve bu nedenle forumlarda biraz daha az aktif olabilirim ancak dostlarımızın yokluğumu hissettirmeyeceğinden eminim. Yakın zamanda yeni bir V3 alpha sürümü yayınlayacağım. Bu sürümden sonra yenilikler ile ilgili konuşmaya devam ederiz...

Herkese sevgiler, saygılar.

marikoglu:
ozaman ben hergun download adresını kontrol edıyım belkı yayınlan mıstır dıye . bızlerde sabırsızlıkla beklıyoruz v3 yenılıklerı suprızlerı umarım emeklerınıze deger hersey gonlunuzce olması dılegı ıle

ardakose:
Kaldı 2.99 =) sonra 3 ü göreceğiz inş=) sabırsızlıkla bekliyoruz ancak sabapos 3 için belirli bir gün varmı acaba?

marikoglu:
arda kardes tahmınlerıme gore emre ıle mehmet bey ucu hazırladı test asamasında dıye dusunuyorum bu benım kısısel fıkrım

marikoglu:
Arda 2.99 geldi bakalım v 3 çok yakında hadi hayırlısı

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version