Türkçe Bölümler > İstekler

Adisyona gecici ismler eklemek

(1/2) > >>

marikoglu:
evet acaba mumkun mudur adısyona gecıcı ısımler eklemek

messela bızım plajda senzloglarımız var ve ellı tane farklı ınsan oturuyor bızlerde bunları ısımlendırelım dıyoruz hem eklemeler daha kolay olur hemede hesap cıkartırken sorun yasamayız ama verdıgımız ısımlerın gecıcı olmasını ıstıyorum yanı db eklemesın yada hesap kapanınca o ısım tekrar cıkmasın mumkun mudur acaba

emre:
doc.sambapos.org/doku.php/en/tips/enabling_free_tagging_on_fast_food_screen

Adisyon etiketleme özelliğinin serbest etiketleme ayarlamasını yaparak kullanabilirsin. Linkteki dökümanda bir örnek uygulama var.

marikoglu:
tesekkur ederım yarın ılk ıs denıyecegım

marikoglu:
emre bey dedıgınız dokumanı ızleyerek adısyon etıketlemeyı yaptım ama sole bır sorunum var ADISYONU ETIKETLEMEK ICIN TIKLIYORUM VE YENI BIR ISIM EKLIYORUM daha sonra ekle ve sakla butonuna tıklıyorum . hersey normal calısıyor pos ekranına gırıp kapat tusuna bastıktan sonra acık masalar gorunmesı gerekırken etıketledıgım masa ve koltuklar gozukuyor sadece ekran resmıı alta eklıyorum acaba

emre:
Departman ayarlarında Varsayılan Etiket seçimi yaptığınız için görünüm bu şekilde değişiyor. Maksat burada özel olarak isimlendirdiğiniz adisyonları kolayca görebilmeniz. Tüm açık adisyonları görmek için "Tümü" butonuna veya etiketlemediğiniz adisyonları görmek için "boş" butonuna basacaksınız.

Bence en mantıklısı bu uygulamayı restoran departmanı için yapmayın. Restoran dışı satışlarınız için ayrı bir fastfood departmanı tanımlayarak şezlonglar ile ilgili takibi oradan yapın. Hem bu sayede raporlarda da restoran dışı satışları ayrıca görebilme şansınız da olur.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version