Türkçe Bölümler > Yardımlaşma

özellik grupları

(1/4) > >>

altan38:
selamlar
özellik grupları hakkında çözemediğim bir problem hakkında bilgi almak istiyorum. Gerçi bu işlemin yapılabilir olup olamadığını bilmiyorum.
   sipariş aldığımız ürünün özelliklerini tek üründe rahat girebiliyoruz. Ama çok sayıda aynı ürün ve bu ürünlere farklı özellikler ekleyemiyoruz. Veya ben yapamadım.
   Yani örnek olarak şöyle anlatabilirim.
   5 adet sandvic et döner siparişi aldım. Bunun iki tanesi mayonessiz, 1 tanesi ketcapsız,acılı, 1 tanesi marulsuz. Tabiki bunları tek tek girerek yapabilirim ama çok zaman kaybı. Çünkü işyerimde müşteri girişte sipariş veriyor ve arkasında kuyruklar oluşabiliyor.Bu yüzden siparişin en kısa sürede alınması gerekiyor.

5 SANDVİC ET DÖNER
         * 2 mayonessiz
         * 1 marulsuz
         * 1 marulsuz,acılı

Siparişi bu şekilde alabilirmiyiz. ? veya bu özellik eklenebilir mi ?

ataypen:
Bende deneme amaçlı programı kullanıyorum, bu konu benimde kafamı kurcalamıştı ama bi türlü beceremedim
anladığım kadarıyla menüler tek tek girilecek.

ardakose:
bassettiğiniz gibi bir özellik yok sambaposta yada warsada ben bilmiyorum ancak ben bu sorunu şu şekilde çözdüm. 5 adet dürümü giriyorum üzerine tıklıyorum yanda özellik grupları çıkıyor ama onlara tıklamıyorum. en soldaki menüde en altta ekstra özellik yazıyor. oraya tıklıyorum ve o özellikten kaçtane warsa başına sayı yazarak giriyorum. 1 mayonezsiz 2 ketçapsız gibi. görüntü olarak sizim istediğiniz elde ediliyor. ancak zaman kaybı bakımından ne kadar yararı olur bilemicem.

liyacafe:
selamlar ben yardimci olabilirim  size ben 8 aydir sambapos u ingilizce kibrista ullaniyorum....
oncelikle yonetim+urunler+urun ozellikleri+urun ozellikleri ekle  diyeceksiniz istediginiz bir isim yazin ornek eksileri eksi basliginda acabilirsiniz//
ornek
-mayonez
-biber
-sos   gibi menunuz ne gerektiriyorsa ekleyebilirsini...ekstralari da
+mayonez
+biber
+sos  gibi   bir baslikta tanimlayip isterseniz otomatik yazdiginiz fiyatda eklenebilir tabi isterseniz bunlari tanimladikatan sonra

yonetim+urunler   ve tanimladiniz urunlere tiklayarak ornek menunuzde sosisli sandvic var onun uzerine tiklayarak acilac pencerede en sagdada ozellik gurubu ekle var ordan tanimladiginiz ozellik gruplari secip kaydettiginizde musteri geldiginde normal sosisli sandvic istediginde uzerine tikladiginizda otomatik tanimladiniz mayonezsiz sossuz  ozellikler cikacaktir........hangi urunde kullanacaksaniz bu urunlere ozelllik gurubu eklemeniz lazim/.......ben ingilizce kullaniyorum insallah yardimci olmusumdur  ..........kolay gelsin

liyacafe:
selamlar resimli bir sekilde anlattim ama buraya ekleymedim mail adresinizi yazarsaniz size gondere biliri

ahmetaydin2011@gmail.com

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version