sevgili sambapos geliştirlericileri, ve kullanıcıları;
v3 versiyonuna biraz baktım ve tamamen stabil olmadığı için ki bence şuanda yeterlidir diye düşünüyorum , birşey sormak istiyorum.
kaydettiğimiz müşterilerimizin tümüne belirli oranda indirim yapma olanağımız var mıdır? yoksa bunu sağlayabilir miyiz?
ben şahsen müdavimlerime %20 iskonto yapmk istiyorum. bunu kayıtlı müşterimin adisyonuna atanmasıyla sağlamam mümkün müdür? değilse, müşteri kayıt ekranına ilgili müşteriye yapılabilecek iskonto yüzdwsi girilebilir mi ? olmazsa sakıncası nedir?
saygıyla selamlıyorum...
bunu yazmamdaki sebep bir süredir böyle bir uygulama düşünüyorum, lakin kart bastırmak maliyetli ve istismara açık ve otomasyon önemli(garson kullanımı problem çıkarabilir). sistemdeki kayıt her zaman daha sağlıklı.
böyle bir uygulam var ise öncelikle kullanan arkadaşlardan destek bekliyorum.
ve bütün sambapos geliştiricilerine sonnsuz saygılarımı sunuyorum.
ve tekrar yineliyorum sambapos'u görene kadar onlarca yazılım denedim, bu güzelliği bana ücretsiz sağladığın için sonsuz teşekkürler sambapos...
bütün kullanalar teşekkür etsin; etmeli. yüzlerce dolara bu yazılımın yanına yaklaşamayacak yazılımlar satılıyor. dünya çapında kullanımların arttığını görünce ayrı bir keyifleniyorum.
yeni mekan açanlar ya da mekan sahipleri soruyorlsr bu program kaç para diye, ücretsiz diyorum, google'da sambapos yaz yeter.
ben şahsım adına hala edecek teşekkür bulamıyorum, ve hepinize aklıma geldikçe dua ediyorum. sonsuz teşekkürler.
mak.yük.müh
s. ismail çağlar/edirne