Yani o sizin ticaretiniz, benim bu açıdan bir yorum yapmak haddim de değil, doğrululuğunu veya yanlışlığını değerlendirebilecek bir pozisyonda da değilim. Biz bir program yazıyoruz, ücretsiz dağıtıyoruz, kaynak kodlarını açıyoruz ve isteyene istediği değişikliği yapma iznini de veriyoruz. Elbette her tür talebi gerçekleştirmeyi de çok istiyoruz ki programı daha çok yer kullanabilsin. Ancak bazen her açıdan düşünmek zorundayız ve bu nedenle durumu anlayışla karşıladığınızı umuyorum.
Duvar boyamayı ya da bulaşık makinesi tamir etmeyi de bilmiyoruz ama gerektiğinde ustasını çağırıp istediğimiz şeyi yaptırıyoruz. Avrupa'da rahatlıkla freelance çalışan programcılara ulaşabilirsiniz ve sanırım beraberce çok kısa sürede problemlerinizi çözebilirsiniz. Yani bir taraftan size cevap verirken hazır konu açılmışken SambaPOS'a değişiklik yapılıp yapılamayacağını merak edenler için de yazıyorum. Tabii bu tür bir çözüm size ne kadar uygun olabilir onu bilmeden konuşuyorum. Artık yapılması gereken neyse en doğru kararı siz verebilirsiniz.