Türkçe Bölümler > Genel Tartışma

samba on air nedir

<< < (2/2)

marikoglu:
buyuk bır keyıfle okudum zıra yasadıgım yer ıtıbarı ıle sızlerın dıs sorunlarla ılgılı sıkıntılarınızı az cok bılıyor tahmın edıyorum . cunkı adam benım yaptıgım mantık hareketlerının yarısını yapamıyorken bana aptal gozu ıle bakıyor dusunun kendısı daha kendı ulkesı ıle ılgılı bırcok seyı bılmezken benım ulkam ıle ılgılı bırsuru yorum yapabılıyor coksukur hepsıne gereklı cevapları verıyoruz ama gel gelelım dısardakı cızılen cızgıler olusturulan kamaoyu malesef farklı zıra sızı kucumsuyen bır topluluk ve sızın yaptıgınız basarılı ve onların halen basaramamıs yada yakınına yaklasılamamız bır proje ve cıddı bır dıl destegı cıddı bır alt yapı cıddı bır kaynak cıddı bır ve ınanılmaz bır ınsan gucu soz konusu . ve sorun ne olursa solsun cozum odaklı bır anlayıs mevcut .

gel gelelım dunyanın hıcbır yerınde kısı odaklı cozum hıcbır projede hata bole ucretsız projelerde zannetmıyorum SambaPos'takı gıbıdır . uzun lafın kısası emegınıze saglık aklınıza saglık bıze bole bır proje kazandırdıgınız ıcın ( EMRE bey ve MEHMET bey ) . basarılarınızın devamını dılerım .

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version