Türkçe Bölümler > İstekler

Musteri isim ve adres bolumu islemi

<< < (2/2)

emre:
Anladım. Dediğim gibi V3 sürümünde istediğiniz gibi alanlar tanımlayabilirsiniz. Bazı kullanıcılar adresi Ceyhun Atuf Kansu cad. 26/6 Balgat şeklinde yazmayı daha kolay buluyorlar. Bazıları da sizin gibi tercih ediyorlar. Ben eskiden geliştirdiğim programlarda kullanıcıların sık sık bina, sokak, kapı numaralarını yanlış yerlere yazmak gibi hatalar yaptıklarını adresi bulamayınca da aceleden tekrardan aynı müşteri için yeni kart tanımladıklarını gördüm. Bu nedenle tek alan kullanmayı daha doğru buluyorum. Yine de siz bilirsiniz tabii en doğrusunu..

zipzip:

--- Quote from: emre on December 13, 2012, 10:00:11 am ---Anladım. Dediğim gibi V3 sürümünde istediğiniz gibi alanlar tanımlayabilirsiniz. Bazı kullanıcılar adresi Ceyhun Atuf Kansu cad. 26/6 Balgat şeklinde yazmayı daha kolay buluyorlar. Bazıları da sizin gibi tercih ediyorlar. Ben eskiden geliştirdiğim programlarda kullanıcıların sık sık bina, sokak, kapı numaralarını yanlış yerlere yazmak gibi hatalar yaptıklarını adresi bulamayınca da aceleden tekrardan aynı müşteri için yeni kart tanımladıklarını gördüm. Bu nedenle tek alan kullanmayı daha doğru buluyorum. Yine de siz bilirsiniz tabii en doğrusunu..

--- End quote ---

Evet sizde haklisiniz her kullaniciyi memnun edemeyiz ama baska bir optiyon olarak soylede yapilabilir
ayarlar bolumunde mecburi olmayan bolumleri goruntule goruntuleme olarak isaretleyip ozman herkez memnun kalir
isteyen sizin dediginiz gibi kullansin isteyen yeni sekilde kullansin
SampaPos tek buyuk olmasi lazim ne kadar cok kullanici okadar cok sampapos buyur sizinde dediginiz gibi baska forumda senelerdir insanlar ticari firmalar tarafindan somurdu ve hala somurulmeye devam ediliyorlar
Allah sizlerden razi olsun emeginizin karsiligini kat kat versin

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version