Author Topic: El terminali üzerinden bağlantı kurulduktan sonra şifre ekranında şifre hata  (Read 16619 times)

netbilgi

• Newbie
  • *
El terminali üzerinden bağlantı kurulduktan sonra şifre ekranında şifre giriş ekranından daha ileri gidemiyoruz. pc üzerinde sorunsuz olarak oluşturdugumuz kullanıcılar ile giriş/çıkış işlemi yapabiliyoruz. acil yardım lütfen

Azad

• Jr. Member
  • **
merhaba sanırım kullanmış olduğunuz terminal ekranda masaları göremiyorsunuz düz gri ekran mı geliyor ? sorununuzu tam anlayamadım şayet gri ekran görüyorsanız terminal için menünüzün aynısını kopyalamanız gerekmekte sorununuzu tam anlatabilirseniz yardımcı olmaya çalışalım

Mehmet AKYILDIZ

• Samba Team
  • Sr. Member
    • SambaPOS
Azad şunu söylemek istemiş : El terminalinde şifrenizi girdikten sonra boş  bir ekranla karşılaşıyorsanız, Departman tanımları alanında El terminali Masa Görünümü ve El terminali Menüsü alanları seçerek doldurmanız gerekmektedir.

Ama buralara PC tarafında kullandığınız masa görünümü ve menüyü kullanırsanız butonlar çok büyük olacakları için masa görünümünün ve Menünün birer kopyalarını oluşturarak, el terminali ekran boyutlarına göre tekrar boyutlandırarak kullanabilirsiniz..

netbilgi

• Newbie
  • *
şifre ekranından daha ileri gidemiyoruz. şifreyi girdiğimiz zaman hiç bir hata vermeden şifre ekranına geri dönüyor.

marikoglu

• Sr. Member
  • Bodrum Bodrummm
    • Birinci Sınıf Et ve Balık Restaurant
netbilgi kardes bence burdan bırıne rdp baglantısı kurdur en azınkesın sorunun ne oodugu anlasılır . tabı sadece tavsı nıtelıgındedır.
Dünya Gecirdiğin Fırtınaların Büyüklüğü İle Değil ,Gemiyi Limana Getirip Getirmediğinle İLĞİLENİR . . . ! ! !

Mehmet AKYILDIZ

• Samba Team
  • Sr. Member
    • SambaPOS
Şifreyi girip tamam a tıkladığınız anda tekrar şifre ekranına geri dönüyor ise öncelikle Yönetim> Terminaller linkinden el terminalleri için kullandığınız terminalin içinden Otomatik Çıkış seçili ise ve masa görünümü ve menu departmanda tanımlanmadığı durumda olabilir.

otomatik çıkışı kontrol edip bizimle tekrar durumu paylaşır mısınız?

netbilgi

• Newbie
  • *
ayarlar/terminaller/terminal ekle/t1 isminde terminal ekledikten sonra sorunsuz baglandı. teşekkürler.
fakat yeni adisyon linkinden baska bir ekran goremiyorum. masa tanımları yapmamız gerekli herhalde.

Mehmet AKYILDIZ

• Samba Team
  • Sr. Member
    • SambaPOS
evet üst satırda bulunan http://forum2.sambapos.org/index.php/topic,456.msg2620.html#msg2620 linkinden devam edelim bu sefer...  :)