Evet şu saate kadar olaylar pek istediğimiz / beklediğimiz şekilde gelişti sayılmaz ama güneş balçıkla sıvanmaz Arda. Bana da sık sık can sıkıcı haberler geliyor ama en önemli aşamalardan birini geçtik artık. Her ay aramıza yüzlerce yeni restoran katılıyor ve dünya çapında hızla büyüyoruz. Bir taraftan da SambaPOS'la ilgili kim ne yapıyor, ne konuşuyor, internette ne yazıyor hepsini çok yakından takip ediyorum. Şimdilik V3 üzerinde yoğunlaştığım için pek sesim çıkmıyor ama şu çalışmaları bir tamamlayım ondan sonra yola daha farklı bir şekilde devam edeceğiz.
Bu arada Safa Bilişim internet sitesine baktım. Bu arkadaşlarımız haritada kendilerine SambaPOS destek noktası demişler ama kendi web sitelerinde SambaPOS adını hiç geçirmemişler. Sadece "Restorant Otomasyon" diye bir link koymuşlar. Kendilerini hiç tanımıyorum ama tanıdıklarım içinde de bize "projeyi destekliyoruz, arkanızdayız" diyen herkes aynen bu şekilde yapıyor. Valla bu yoğun destek karşısında insanın gözleri yaşarıyor. Ne mutlu bize.