Türkçe Bölümler > Yardımlaşma

Otomatik rapor gönderme

(1/3) > >>

Hilmi Hami:
Ben gün sonu raporlarını otomatik gönderme ayarlamasını yaptım ve bir kaç gün boyunca sorunsuz çalıştı. aynı anda 3 farklı adrese mail attırıyordum ve herkes de sorunsuz alıyordu. daha sonra mail göndermemeye başladı. gün sonu yaptığımız zaman her e-mail adresi içinbir hata mesajı veriyor. mesajı tam olarak hatırlıyamıyorum ama içerik şöyle birşeydi: "bir hata oluştu program çalışmaya devam edecek fakat sorunu gidermek için teknik destek aldığınız yere damışın" türünde bir mesaj. altında ise "could not send e-mail" gibi birşeydi sanırım. cümleler yanlış olabilir fakat içerik aynı :) . Bu arada sisteme Mcafee antivirus kurdum (sadece antivirus firewall windows 7'nin firewallu) ben firewall'dan şüphelendim fakat sambapos'a izin vermeme rağmen yine de çalışmıyor.
buna benzer sorun yaşayan var mı? varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Hilmi

isaakkaya:
kural tanımladıktan sonra eylemlerde değişiklik yaptıysanız olabilir. Kuralı silin yeniden tanımlamayın

Hilmi Hami:
Hiç degisiklik yapmadım.

Mehmet AKYILDIZ:
Hata mesajı sorununuzu tam olarak gösteriyordur.

Yedek alın, Gün Sonu Yapın, Hata versin, verdiği hatayı okuyun, bir şeyden dolayı mail gönderemedim diyordur.

Verdiği hatayı okuyup da çözemezseniz tam metn, bizimle paylaşın yardımcı olalım.

Hilmi Hami:
Tam metin şu:
"Bir Hata Tespit Ettik.
Program çalışmaya devam edecek ancak en kısa zamanda teknikdestek almanız önerilir. Lütfen teknik destek için program danışmanınız ile irtibat kurunuz.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version