zaten geçmişteki bir sorumda bana v3 te mutfağa monitörle ilgili bir özelliğinde olacağına dair bireyler fısıldar gibi olmuştu mehmet bey.. bu özelliğin olması demek mutfağın "sipariş hazırrr" gibi bir dönüt verebilmesi demek.. böyle bir hareket eklenmesi ile bu hareketin saatini de görmek mümkün olacaktır ve mard22 nin sorunu otomatik çözülmüş demektir.. varsayımlar üzerinden konuşuyorum ama paket departmanında paketçileride masa gibi tanımlayabildiğimiz sipariş alıp bir masaya tanımlar gibi paketçiye tanımlayabildiğimiz bir düzende güzel olurdu.. hani "hesap yaz" diye bir etiket yapıp tıklayınca adisyonu kilitliyodukya ya, onun gibi "sipariş çıkış" diye bir etiket hazırlar, paketçi çıkacağında tıklar; üzeride adres, müşteri adı, ürün,fiyat, tarih, saat, paketçi yazan bir fişle paketçiyi gönderirdik hoş olurdu.. Birde ben yukarda belirttiğim teknikle garsonlara kendi terminallerinden "giriş" ve "çıkış" diye fiş aldırıyorum kart basma sistemi gibi hani sambapos patronların uzaktanda kontrol imkanını sağlıyo ya yararlı olabileceğini düşündüm.. Mehmet bey ve Emre bey in şuanda V3 için kafalarını kaldıramadıklarını tahmin edebiliyorum umarım okuma değerlendirme fırsatları olur
saygılar