Merhabalar,
Öncelikle böyle güzel bir programı bizlere ulaştırdığınız ve desteklediğiniz için teşekkür ederim. Programı 3 gündür kullanıyorum. Şu anda manuel olarak ana bilgisayarda kullanıyorum programı tam olarak çözmeden el terminali vs. almak istemedim. Bugün programı açtım bir hata yaptım sanırım, gün başı yapmadan gider hareketi girdim. Sonra farkettim gün başı yapmak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum:
Sequence contains no matching element
Ana sayfadaki sorular bölümünde araştırdığımda reçetelerden eksik olanları tamamlamam gerektiğini okudum fakat ben sadece soğuk içecekler için reçete hazırlamıştım stok takibimi yapabilmek için. Diğerlerine açıkçası yapmadım çay kahve nargile vs. bunlar için reçete hazırlamak zorunda mıyım? Yoksa aldığım hatanın sebebi günbaşı yapmadan gider girmiş olmam mı? Programı tekrardan kurmak istemiyorum açıkçası kendi sistemimi oluştrmak için epey uğraştım
Yardımcı olursanız çok memnun olurum
Teşekkürler.
Edit: Bu arada anasayfaya üye oldum fakat mail gönderiminde sorun var onaylama maili gelmiyor... Zaten üye olduktan sonra mail gönderilemedi diye hata verdi.