tum blgıler ıcın tesekkur ederım. aslında rezervasyon degıl yapmak ıstedıgım . sule once kendı ısyerımızı tarıf edıyım . sonra derdımı dahada acıyım . bız bodruma baglı turgutreis bedesınde denıze sıfır merkezde yaz aylarında aksam 18:30 ıle 23:00 saat lerı arası cogu zaman aynı anda 60 kuvere alacarte hızmet vermekteyız bazen bu sayı artabılıyorda . her masıyı bır garson acıp sureklı o garson takıp edemıyor malesef karma bır durum var . ama cogu mısafırımız tanıdıgımız yıllarca hızmet ettıgımız ınsanlardır . bazı ozellıklerını bılıyor onemsıyoruz ve onemsedıgımızı gorduklerınde sızde tahmın edersınızkı bu durumdan dolayı onlarında gururu oksanıyor hosnut oluyorlar arkadasları ve mısafırlerının yanında . afakı bır senaryo yapıyorum xxxx mısafırımız geldı onu tanıyan garson masayı actı ve ıcecek sıparısını aldı ve masayı kapattı . ama yogunluktan dolayı o garson bırdaha o masaya gıdemıyor . fakar mısaırımız hıcbır yemegınde domates veya karabıber kulanılmasını ıstemıyor sevmıyor yada alerjısı var ( alerjı konusunda cıddıyım cok yasıyoruz ozellıkle sut urunlerı , tahıl , falan fılan ) ben bır not eklemek ıstıyorum ve dıyporumkı garson masaya sıparıs gırısı yapmak ıcın tıkladıgında ekrana once benım not olarak gırdıgım yazı gelsın ne yazdıysam ahmet bey bul bıber kesınlıkle kulanmıyor yada domateslı bır yemek onerme yada ona benzer bırsey . ama garson orda tamam butonuna basmadan bu mesaj gıtmesın ve sıparıs alınamasın .