Tabi ki sambaposta Yapabiliriz. Ancak bundan önceki mesajda belirttiğim gibi birkaç işletmede yaptığım uygulamalarda bazı pratikleştirmemiz gereken noktalar var. Hani konuyu kestirip atmak niyetiyle cevaplamadım ama sanırım öyle olmuş
Örnek işletmeler: Fotoğrafçı, Aktar, Cep telefonu ve aksesuar satış. Teknik olarak sambapos hepsinin altından kalkıyor ancak uygulamada ve kasiyer, satıcı, Depo açısından bazı uygulamar (iş listemizde de olan) eklememiz gereken noktalar var. Ardakose'nin uygulamak istediği işletmeyi bilemiyorum ama Restaurant, hizmet sektörü dışındaki deneyimlerimizi forumda paylaşacağımız güzel bir konu açılmış oldu.
Bir önceki mesajda söylediğim satış sonrasında iade ve değiştirme konusunda örnek vermek istiyorum. Emrenin dediği gibi tabi ki iadeyi yeniden alım yapabiliriz. Ama bunu yapabilmemiz için de Kasiyere Tamamen Admin yetkisi vermek zorunda kalıyoruz. Halbuki Yönetimde Depo, Sayım, Alım, Ürün ekleme çıkarma fiyat değiştirme yetkilendirmesi yapabimeliyiz. Bu bahsettiklerim Sambaposun eksikleri değil Sahada kullanım pratiklikleriyle ilgilidir. Sambapos yapamaz diyenin alnını karışlarım (Böyle...
)