ben sambaposun 1. yılını henüz doldurduğunu yeni öğrendim. 1 yılda alınan yol müthiş bence tebrikler.
Araya giren internet projeleri olmasa daha neler yapadık da işte projemizi finansal olarak da ayakta tutabilmek için ilk başlarda zaman zaman ara vermek zorunda kaldık. Bizi destekleyen tüm kullanıcılarımızın desteği ile bu günleri gördük maşallah.
Planımız, projemiz çok. Kimbilir seneye bu zamanlar neler konuşuyor olacağız...
Başkasının kelimelerine bakalım. Onlar ne kullanıyorsa aynı kelimelerden SambaPOS kelimesinin geçtiği sayfalarda kullanılım. Sonra bunları arayalım. Bulalım. Değişik lokasyonlardan tıklanacak bir anda SambaPOS kıral olacaktır. 1 ay civarında süre yeterlidir.
Ya bu Google işine hiç akıl sır ermiyor. Ben zaman zaman birşeyler deniyorum ama iyi sonuçlar alabilmek için vakit ayırmak üzerine düşmek gerek tabii. Herşeye yetişmek gerçekten zor.
NOT: İSTEKLERİNİ ÜZERİNE İSİMLERİNİ ÇIKARDIM.
Hocam biz kimseyi kötülemeyiz, kimseye iftira etmeyiz. Her bir kullanıcımızın tek tek haklarına ve isteklerine sonsuz saygı duyduğumuz gibi sektörümüzde çalışan diğer firmaların da haklarına ve isteklerine saygı duyarız. Sizlerin en az ben, Mehmet, Azad veya İsa kadar projemizi kendinize ait olarak gördüğünüzden eminim. O nedenle doğru olduğunu düşündüğünüz ne varsa arkasında dururuz, destekleriz. Ancak hatalarımızı ve eksikliklerimizi hiç çekinmeden bas bas bağırarak kabul ettiğimiz gibi başarılarımızı da bas bas bağırarak ilan etmek isteriz. Eğer sizden bizzat rica edildiyse bu noktada gösterdiğiniz hassasiyete saygı duymak dışında bir seçeneğimiz yok ve doğru olan da bu. Umarım tüm firmalar ve bayileri bize karşı aynı hassasiyeti gösterirler...