Paket serviste adisyon yazıcımdan yeni hazırlamış olduğum paket adisyon şablonu ile çıktı alamıyorum. eski forumda bu konu ile ilgili bir bilgi var inceledim ve uyguladım ancak başaramadım. Bu konu ile ilgili bana yardımcı olurmusunuz.
ayrıca birkaç sorum daha olacak
Paket servis departmanı tanımladım uygulama yaptığım mekanda paket servis adisyonu açılıp adisyon kapat dediğimde paket departmanında kapat düğmesine basıldığında o adisyonu orada göstermiyor o adisyonu restorant departmanında kapat düğmesine bastığım zaman açık masaların olduğu yerde görüyorum. kendi bilgisayarımda bu uygulamayı yaptığımda. herhangi bir sorun yok. ancak müşteride böyle bir sıkıntı yaşıyorum.
Birde elterminalinden garsonlara ikram yaptırma imkanımız varmı ?
bu konular ile ilgili bana yardımcı olursanız çok sevinirim
1- Adisyon Şablonundan bir kopya oluşturun ve "Paket Adisyon Şablonu" adıyla kaydedin.
2- Oluşturduğunuz Paket adisyon şablonunu çift tıklayarak yapmak istediğiniz değişiklikleri yapın.
3- Yazıcı görevlendirmelerini açın ve yeni bir satır "ekle" yin
4- Oluşturduğunuz satırdaki ilk sütunda görünen * yıldızı (bütün departmanlar) açın ve paket departmanını seçin ve en son sütundaki şablonu da az önceki oluşturduğunuz Paket adisyon Şablonu olarak seçin..
logut login yapın