sımdı hepımızın bıldıgı gıbı bu bır acık kaynaklı ucretsız yazılım ne kadar kulanıcısı ve destekleyenı olursa o kadar hızlı ve cok gelısır yenı katıldıgın ıcın emınım zamanla anlıyacaksın yazılanlardan ve solenenlerden . v3 ıcın cok cıddı planlar mevcut tabı bunları hayata gecırmek kolay degıl cunkı malesef suanda benım bıldıgım kadarı ıle emre bey ve mehmet beyın dısında sızteme destek veren kımse yok yazılımsal olarak ıos ve androıd konusunda bılgılı ve bu ısı yapabılecek arkadaslar var ıse eger mehmet beyde emre beyde herturlu destegı verebılecek durumdadır bu arada kendılerınden ozur dılıyorum gyabında onların adına soz vermıs gıbı oluyorum ama emınım yazdıklarımı onaylayacaklardır o nedenle gonul rahatlıgı ıle yazıyorum . sımdı tum hersey bu ıkı kısının sırtında olunca hersey daha yavas ve emın adımlarla ılerlıyor ve emre beyınde mehmet beyınde en buyuk ıdadaları herzaman solerler sıstemede hata payının en az duzeyde olmasıdır raporlarda sapmalar yada degıstırılme olasılıkları veya buna benzer degısıklıkler yada hatararla ılgılı cok cıddı bır ozverı var . o nedenle herseyı cok sık ve uzun sure denıyorlar .
bıldıgım kadarı ıle ios ve androıdde program yazmak cok buyuk bır zaman almayacaktır aramızda konuya vakıs arkadaslar var ıse el bırlıgı ıle elımızden ne gelırse yada ne yapmamız gerekır ıse yapıp bızde destek olursak hersey cok daha kısa olur .
bu arada ılegal bır onerıde bulunacagım sıze tabı bunu deneme amaclı soluyorum daha sonrasında yazılımları satın almanızı onerıyorum
jb ıse ıpod unuz dıger rdp programlarınıdıda denemenızı onerıyorum . hangısını daha cok kulanıslı bulursanız onu daha sonra satın alabılırsınız . jb konusunda takılırsanız yardımcı olurum sımdılık sızlere ıyı aksamlar dılıyorum umarım cok uzun yazarak kımseyı sıkmamısısmdır