şimdi ben verımlılıgı artırmak ıcın makınemdekı ısletım sıstemını wındows server 2008 e yukseltmek ıstıyorum .
ama suankı bılgısayarımdakı verılerın 0 ( sıfır ) kayıpla dıgerıne nasıl gecırmelıyım .
progtram uzerınde yaptıgım tum degısıklıkler verı tabanınamı kaydedılır program uzerındede bellı seyler varmıdır . yedekleme yaparken sadece verı tabanını yedeklersem tum verılerım eksıksız bır sekılde saklanmıs olurmu acaba
bu arada degıstırme sebebplerımden bırısı halen uzakmasa ustu baglantısı kurdugumda ana makınedekı ekran gıdıyor buna tam anlamıyla calısan bır cozum bulamadım
işletim sistemim : windows 7 sp1 32 bır profesyonel .
db : sql server 2008 r2
SambaPOS versiyon : 2,95
yenı konu acmamak ıcın su kucuk soruyuda buraya eklıyeyım dedım ama umarım kızmassınız ; ana makınenın dısındakı makınelerde mesela menu uzerınde kalıcı degısıklıkler yapmak ıstersem log out log ın yaptıgımda tum makıneler bu degısıklıge sahıp olacak mı yoksa sadece ana makınedemı bu degısıklıklerı yapabılırım . cunkı kucuk bır deneme yaptım menude bır yemegın ısmını degıstım ama gırıp cıktıgımda hıcbırınde bu degısıklık olmadı ?