Merhaba,
Programı 1 haftadır kullanıyorum. Genel olarak oldukça çok başa ılı. Emek harcayan herkesin eline sağlık. Karşılaştığım sorunları bir kaç soruda topluyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
1- Parçalı ödeme yapıldığı zaman, ödeme yapan kişinin hesabı diyelim ki 26 tuttu. Burada 25 düz dediğim taktirde düzlemeyi bütün hesba yapıp hesabı kapatıyor. Bu bir iki kere bize sıkıntı yarattı.
2- bu daha önce yazdığım bir sorun ama cevap alamadım o yüzden tekrar soruyorum. Yine parçalı ödeme ve masadaki bir kişi erken kalkıp hesabını ödemek istiyor.1kola 1pizza 1 de ortaya çağrılan salata'nin 1/4ünü odemek istiyor burada da hesap karışıyor.
3- Yine parçalı ödeme ile ilgili bir sorun, ödenen ürünler hesap bakiyesinden düşmesine ve altta ödenen tutar görünmesine rağmen bir kaç müşteri üstteki ürünlerde ödenenlerin yanindaki fiyatları görünce bunlar ödenmişti diyor ve biz de durup açıklama yapmak zorunda kalıyoruz. Bunun için bir yöntem var mı bilmiyorum ama ödenen ürünler en azından bir şekilde belirtilse çok iyi olur.
4- Son olarak da yine daha önce kendi forumu altında yazdığım bir konu var
http://forum2.sambapos.org/index.php/topic,389.msg4949.html#msg4949Bu adımları 3 kez takip etiysem de bir türlü çalışmadi.
İyi çalışmalar.